SURFACE 2016 De volgende editie is in 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Alles behalve oppervlakkig

Het oppervlak speelt een cruciale rol bij vrijwel elk product en project. Oppervlaktebehandeling maakt materialen geschikt voor hun toepassing en geeft producten op velerlei manieren meerwaarde. Voorbeelden zijn slijtvastheid, uitstraling, onderhoudsvriendelijkheid, het toevoegen van een extra functionaliteit en verfraaiing.

ION, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, organiseert eens per twee jaar Surface, dé totaalbeurs voor oppervlaktetechniek. De branche kent vele ontwikkelingen o.a. op het gebied van duurzaamheid, ’smart coatings’, fotokatalyse, 3D (metal)printing, nanotechnologie en applicatietechnieken met laser en robot. Hoog tijd dus voor de volgende editie van dit succesvolle specialistische vakevent waar de branche zich van haar beste zijde laat zien.

Oppervlaktebehandeling van materialen kun je met name ervaren door te kijken en te beproeven. Dat kan natuurlijk bij uitstek op een beurs. Op Surface 2016 kunt u de nieuwste technieken ontdekken, de beste applicatie voor uw vraag vinden, kwaliteitsverschillen beoordelen en advies van specialisten krijgen. Met meer dan 175 exposanten presenteert Surface 2016 het grootste aanbod oppervlaktetechniek van Nederland en België.
 
Op Surface 2016 vindt u oppervlaktebehandeling van o.a. staal, rvs, aluminium, kunststof, keramiek, hout, glas en beton. Maar ook nieuwe materialen en hechtingstechniek. Van reinigen en voorbehandelen tot het aanbrengen van (niet) organische en metallieke deklagen. Van hardingstechnieken tot mechanische bewerkingen. Voor het inrichten of optimaliseren van productieprocessen tot het uitbesteden en optimaal inkopen van oppervlaktebehandeling. Alles behalve oppervlakkig dus!


Volg ons op:  @Surfacevakbeurs              groep 'Surface'
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Surface vakbeurs wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie