SURFACE 2016 De volgende editie is in 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Surface 2016. Dé totaalbeurs voor oppervlaktetechniek brengt marktpartijen bij elkaar 

”Nanotechnologie, 3D (metal)printen, robotisering, biobased grondstoffen, circulaire economie, bionica, fotokatalyse, lasertechnologie en meer nieuwe ontwikkelingen komen aan bod op Surface 2016. Op de vierde editie van het groot­ste vakevent voor oppervlaktetechniek in de Benelux laten toonaangevende bedrijven de nieuwste resultaten van hun research en development zien.

Zowel de nieuwste applicatiemiddelen als applicatietechnieken zijn de basis voor een goede winstgevende maak­industrie. Fabrikanten kunnen dankzij oppervlaktetechniek producten leveren met meer toegevoegde waarde zoals op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit, uitstraling en een betere verkoopbaarheid. Dat mag gezien worden! Surface 2016 maakt dan ook deel uit van een week waarin oppervlaktetechnologie centraal staat.

Vereniging ION, Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, werkt nauw samen met andere brancheverenigin­gen, universiteiten en kennisinstituten. Dit om innovaties te stimuleren, kennis te delen en de keuze voor de meest renderende materialen en oppervlaktetechnieken gemakkelijker te maken. Daarnaast is er zowel op Europees als op nationaal niveau overleg met overheden om wet- en regelgeving uitvoerbaar te maken. Zo wordt de bedrijfstak ondermeer ondersteund om veilig en gezond te kunnen werken.

Meer oog voor oppervlaktetechniek. Een hogere waardering voor het vakgebied en dus meer kansen voor u. Daar gaan we voor. Wij nodigen u dan ook van harte uit ook uw bijdrage aan oppervlaktebehandeling van materialen op Surface 2016 te presenteren. Hier kunt u in direct contact komen met potentiële klanten. Daarnaast is het heel ef­ficiënt om tegelijkertijd uw bestaande relaties te ontmoeten. Zij zijn immers uw ambassadeurs in de stand. Op naar een succesvolle Surface 2016.”

Rik van Thiel
Voorzitter ION

 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Surface vakbeurs wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie