SURFACE 2016 De volgende editie is in 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Themapleinen

Specifieke aandacht voor reiniging belangrijk 

Op het Reinigingsplein krijgt reiniging de aandacht die het verdient. Reiniging verhoogt de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling en het afgeleverde product. Om dit inzichtelijk te maken wordt zowel voor- als nabehandeling gedemonstreerd. Verder kan de bezoeker er alle info krijgen over innovaties, best practices, de voordelen en toepassingen van reinigen.

Er zijn demonstraties van de verschillende technieken; van sproeireiniging, natstralen, biologisch reinigen, stoomreiniging, droogijsreiniging, precisiereiniging, handmatig reinigen tot dompelspoelen.

Met medewerking van o.a. Rösler Benelux, Cold Jet Europe bvba, MAVOM Chemie b.v., ELMA–ULTRASONIC BVBA, Kluthe Benelux B.V., Metalas Cleaning Systems, Innovi BV en Leering Hengelo BV


3D-Printing

Ontdek de mogelijkheden en kansen van 2 1/2D en 3D-printtechnieken. Op dit plein zullen diverse 3D-printtechnieken te zien zijn van zowel kunststof, beton, metaal en elevated printing. Daarnaast worden er oplossingen aangedragen, hoe deze 3D geprinte producten te behandelen. Tevens zullen er diverse demonstraties van 3D-printen plaatsvinden.

Met medewerking van o.a. Tenco DDM, 3dAddFab, Elevated Graphics BV, RelevatingOpiliones 3D, Machinefabriek de Valk en Additive industries b.v.
 
 

Droogijsreinigen
Natstralen
Stoomreinigen
Ultrasoonreinigen
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Surface vakbeurs wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie