SURFACE 2016 De volgende editie is in 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Exposities

Expositie Trots op het werk

We zijn trots op het vakgebied vol uitdagingen. Deze campagne is bedoeld om de meerwaarde van het vakgebied nog eens nadrukkelijk onder de aandacht te brengen en te laten zien wat met oppervlaktebehandeling van materialen mogelijk is wat niet voor mogelijk werd gehouden. Op deze expo worden alledaagse en hele bijzondere eindproducten tentoongesteld die dankzij oppervlaktetechniek extra prestaties leveren. Een inspiratiebron vanuit de praktijk.

Expositie Colour & Design

Op de expositie Colour & Design worden de twaalf zintuigen op verschillende manieren gepresenteerd: welke kleurfenomenen kunnen we met de zintuigen waarnemen in de natuur, wat vertelt elk zintuig in algemene zin, welke bijbehorende contrasten worden hierbij zichtbaar en hoe manifesteren die contrasten zich in de architectuur. Hierbij wordt een beeld gegeven van zowel harmonische als disharmonische omgevingen. Op deze manier wordt de bezoeker meer bewust van het effect van kleurgebruik. Bovendien wordt er een zichtwijze aangeboden over hoe er kleurkeuzes gemaakt worden die de gewenste werking hebben. Voor productontwerpers, architecten, inkopers en marketeers een must see.

De experience is mogelijk gemaakt door de kleurendeskundigen ir. Jan de Boon en Iris Bakker en het Nederlands Kleurencentrum.
 

Expositie Glass Unlimited

De innovaties in glas voor bouw en industrie
Glas vormt een essentieel deel van ons dagelijks leven. De expositie Glass Unlimited neemt de bezoeker mee in de boeiende wereld van glas en glastechniek. Als alternatief voor andere materiaalsoorten maar zeker ook nieuwe mogelijkheden en toepassingen die inspelen op de steeds veranderende wensen van de markt en creativiteit.
 
Vlakglas is een duurzaam én veelzijdig materiaal. Verschillende productietechnieken maken het mogelijk om functies toe te voegen aan glas, waardoor ze meerwaarde krijgen in onze werk- en leefomgeving. Bijvoorbeeld isolerend, zonwerend en decoratief glas, maar ook glas voor het interieur en glas om onze veiligheid te waarborgen. Denk aan letselveilig, doorval-veilig en brandwerend glas. Daarnaast wordt het zogenoemde Active Glass getoond, waaronder glas met ingebouwde Led verlichting, mee-kleurende spiegels, glas voor touchscreens en substraten voor energieopwekking.
 
Glass Unlimited wordt mogelijk gemaakt door AGC Glass Europe.

 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Surface vakbeurs wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie